PUSH#

Пользователь
  • Публикации

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

О PUSH#

  • Рядовой

Информация

  • Режим
    Все
  • Пол
    Мужчина
  1. PUSH#

    Що іменно, навчу нічого не юзаю Хочу знати за що бан. І які це баги, трюки за які банять, ще й назавжди! Ну же, просвятіть мене що я такого порушив? Може якісь докази, демки т д... І що ж такого я роблю, що у тебе не получається?
  2. PUSH#

    Ник PUSH# Aластар "Запрещенные трюки(баги)" Знову бан, ви що прикалуэтесь? Які це трюки?! баги?!
  3. PUSH#

    "Нецензурна лексика" по іншому до людей недоходить)
  4. PUSH#

    Ну, звичайно я згоден, думаю подібна ситуація більше неповториться)
  5. PUSH#

    Друже мій по перше то що ти попереджував я тобі сказав що ніяких читів я не юзаю, а перевага у самій віпці , це фішка віпки що подвоює прижок, а по друге які можуть бути чіти на Steam акаунті??? я або получив би VAC або ж сам античіт на сервері мене забанив правильно?! А цього несталося, і просто пригати по карті бо в мене така перевага бо я віп, це не причина бану, І ще одне баніхоп це безпереривні прижки від 5 прижків с великим прискоренням, а те що я різко кудись перепригрув чи запригнув туди де звичайний ігрок не може, це не є причиною бану!!!
  6. PUSH#

    Мій нік PUSH# Адмін Аластар подарив мені бан за BunnyHop. Доброго вечора, така в мене історія... купив я віпку на місяць, пограв близько одного тиждня, а може і більше, вобшем не суть. Діло в тому що получив бан за двойний прижок, круто да?! Тобто купи віп і получи в подарок БАН ще й НАЗАВЖДИ, що за брєд?! Ну подобалось мені пригати, так як це на мою думку головна фішка віпки, але ніде не було вказано при покупці vip що за це можуть забанити!!! Думаю ви до мене поставитесь з розумінням і розбаните!)