ПаКа

Пользователь
  • Публикации

    23
  • Зарегистрирован

  • Посещение

О ПаКа

  • Рядовой ★
  1. порадив би тобі Ex.ua,але його накрили...чекай коли відновиться(якщо),"ибо етот файлообменник могущен"
  2. ПаКа

    http://www.youtube.com/watch?v=mvCh4TD4MRE
  3. ПаКа

    дезматч*
  4. ПаКа

    не підкажете чому на дезіку статистика не йде? P.S. http://www.youtube.com/watch?v=mvCh4TD4MRE
  5. ПаКа

    оце ти сказанув :swoon: я як вперше побачив Періс в фільмі "Красуня і чудовисько"то з вигляду мені вона дуже сподобалась,тому відписав її кандедатуру в топі:) P.S ніодного її домашнього відео я не бачив,а ось зовнішність дійсно подобається :pif:
  6. ПаКа

    в плані правильно життя то Періс дійсно підкурює по кутам,але ти без всього вище написаного скажи:хто тобі з вигляду більше подобається :lol3:
  7. ПаКа

    Глядя на то, как Перис снимает home video отсасывая чей-то член на камеру, а потом едет на какую-то вечеринку где она, как всегда звезда, так как более невменяемой чем она там просто никогда не было, при этом напивается в усмерть и садится за руль. Отсидев за это пару недель ее дедушка лишает наследства. Да, ты прав, Альба курит в сторонке. а до чого тут це?я ж не кажу в кого краща біографія,а лише те,що Періс крисивіша ніж Альба(я на мене)і не більше...
  8. ПаКа

    я не в курсі тому скажіть:ігри можливо купляти тільки за доляри чи можна "якось перевести на гривні"і вже потім оплатити?
  9. ПаКа

    Альба покурює в кутку lol
  10. ПаКа

    Шлюшка твоя Перис Хилтон :p Альба - лапочка =)) скакал бы на ней три дня и три ночи Хілтон красивіша від Альби і не потрібно спорити :diablo:
  11. ПаКа

    Джесіку Альбу?на ту пацани...дивіться в сторону Періс Хілтон :jumpy: ось би такий подарок на НР :D
  12. ПаКа

    якщо на те пішло:обміняю свій Call of Duty Black Ops на Call of Duty. Modern Warfare 3 :lol3:
  13. ПаКа

    думаю в тебе ця ігруха не пропаде,так як вона в мене теж є(півтора року приблизно).P.S "В подарках поки пусто" :lol3:
  14. ПаКа

    заходжу на Дезік-->Сервер, к которому вы пытаетесь присоединиться, работает со старой версией игры. що вже 69 версія вийшла? lol чи більше вірогідно,що ви на іншу перейшли :jumpy:
  15. ПаКа

    статистика іграків на певному серві #### нормальна ідея,але хотілось би щоб ще і заляльний був ok сподіваюсь відреагуєте з цього питання :p