MycjOW

Пользователь
  • Публикации

    127
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя MycjOW

  1. Єдина тема, яку я публікував впродовж крайніх 5 місяців - це запитання про те, чи можливо відновити адмінку на профілі стім, бо була на піратці та як це зробити. Все...інших тем не публікував взагалі. І тут сповіщення про те, що накладені якісь обмеження з поясненням "політика". Яка політика в темі про відновлення адмінки?! Вимагаю пояснень від адміна РедФокс та покарання його за порушення правил сервера, якщо немає таких пояснень! З повагою, М.О.
  2. RedFox Тобто, я на українському сайті не можу привітатися офіційним вітанням ЗСУ, завдяки яким працює цей сайт? Я правильно зрозумів? Дякую.
  3. Не дає зайти на сервер, каже, що стім-ід невідомий квиток... В мене піратка.
  4. MycjOW

    Не хочу чужих акаунтів. А перевстановлення гри з відповідною очисткою реєстру та папок збереження, зі всіма залишками гри поможе?
  5. MycjOW

    НУ_ПОГОДИ Давай 1 варант для стіма, а 2 варіант не допоміг
  6. Призрак сервера Це або не Омар Хайям, або поганий переклад рубайїв... Але так як тут 2 куплети, то малоймовірно, що це Омар Хайям Рубайї Не варто зла робити - повернеться, не плюй в криницю - пити заманеться. Всіх, хто чинами нижчий не щеми, А може щось просити наверенеться.
  7. MycjOW

    Подивився, точно чітер
  8. Забанивши гравця з ніком приблизно: "Крым это Россия", я покарав його баном на один день не тільки за провокацію неігрових (конфліктних) тем, а й за явну шкоду серверу, оскільки таке твердження є порушенням законодавства України, а сервер має український домен. Забанивши цього злочинця, я допоміг серверу вийти із підозр у співучасті в злочині. А покаранням за це є: "...Вредительство нацеленное на игроков своей команды или сервер в целом (Скрыть) Наказание: убийство, кик, мут или бан сроком 24 часа и больше" То за що мені видали попередження?! Вимагаю зняття мого попередження та відновлення бану цього злочинця ще на 24 години.
  9. MycjOW

    "...Вредительство нацеленное на игроков своей команды или сервер в целом. Наказание: убийство, кик, мут или бан сроком 24 часа и больше" Хіба дії, які зможуть відповідним службам дати причину до вилучення серверів та їх блокування не є шкодою серверу? А саме такими є злочинні дії гравця, який брехливо стверджує в ніку, що "Крым это рассия". То мені наступного разу ігнорувати це правило? Чи як? Тоді для чого це правило публікувати на сервері?
  10. MycjOW

    Я думаю, що в даному випадку публічне обговорення краще, бо інших адмінів теж має цікавити відповідь на запитання: чому адміну, який, дотримуючись правил сервера, за порушення двох правил вирішив видати два покарання, а так, як бан ніка при загальному бані вже не має значення, то логічно було просто забанити, видали попередження.
  11. MycjOW

    Я дуже давно не маю телевізора, тому не знаю про телеканали нічого.... прочитав... якраз заборонили цей канал в Україні через те, що вони вперто зображали Крим частиною московії. Hunteretnuh Там було порушення двох правил сервера і має бути два покарання: бан ніка та бан від 24 годин до вічного.... То за що попередження?
  12. MycjOW

    Ж у к Ні. Не за домен. Досить багато московитських ресурсів і досі в Україні не заблоковані. ОК і ВК заблокували саме за їхню діяльність та контент.
  13. MycjOW

    Як Ви думаєте, як за швидко СБУ заблокує трафік та/або вилучиться сервери (якщо такі є), дізнавшись про підтримку сепаратиських висловлювань та дій на сервері? Приклад ок і вк не пригадаєте? То ж на вашу думку сепаратиські висловлювання та дії на сервері допустимі та не нанесуть йому шкоди? Все ж таки мені би хотлося почути відповідь на ці питання. Для особливо розвинути та для всх нших повторю їх ще раз. Якщо відбулося порушення 2 правил, то, по-Вашому, варто дати не 2 покарання, а вибрати одне, котре більше подобається? Якщо гравець напише в імені факт, що "Крим - це Україна", тут порушення тільки одного правила, оскільки порушення закону немає, а нік може створити конфліктну ситуацію, тоді як при нікнеймі, що містить неправдиву інформацію та одночасно грубо порушує законодавство країни, де міститься домен сервера, типу "Крым это Россия" відбувається порушення двох правил сервера, то що одним із них підтертися? Тоді яким? Чий це вибір має бути? Якщо не адміна, то чий? Чи не буде шкодою для сервера твердження та сепаратиське висловлювання ставити в один ряд?
  14. MycjOW

    h0ax Якщо відбулося порушення 2 правил, то, по-Вашому, варто дати не 2 покарання, а вибрати одне, котре більше подобається? Якщо гравець напише в імені факт, що "Крим - це Україна", тут порушення тільки одного правила, оскільки порушення закону немає, а нік може створити конфліктну ситуацію, тоді як при нікнеймі, що містить неправдиву інформацію та одночасно грубо порушує законодавство країни, де міститься домен сервера, типу "Крым это Россия" відбувається порушення двох правил сервера, то що одним із них підтертися? Тоді яким? Чий це вибір має бути? Якщо не адміна, то чий?
  15. MycjOW

    h0ax Ви відстаєте. Попередження вже є... поки що... ми обговорюємо тут його справедливість.
  16. MycjOW

    Aron А по темі є що сказати? Чи на Вашу думку, не варто дотримуватися домену законодавства країни, де він прописаний?
  17. MycjOW

    Вибач. Чітери процесор підпортили
  18. MycjOW

    bullet28 Тоді як бути з ось цим правилом? "...Вредительство нацеленное на игроков своей команды или сервер в целом. Наказание: убийство, кик, мут или бан сроком 24 часа и больше" Хіба дії, які зможуть відповідним службам дати причину до вилучення серверів та їх блокування не є шкодою серверу? А саме такими є злочинні дії даного гравця. То мені наступного разу ігнорувати це правило? Чи як? Тоді для чого це правило публікувати на сервері? Я вважаю тут сталося порушення обох цих правил, отже до бану ніка треба додати бан на 24 години за нанесення шкоди серверу. Черный Кот =^-_-^= А чітерам, яким пощастило мати добрих друзів, що дозволяють їм іґнорувати всі правила сервера, про дотримання правил говорити не варто, оскільки в цьому аспекті їх слова ваги не мають.
  19. MycjOW

    Дуже зажосткий
  20. MycjOW

    Gangsta's Він таке любить
  21. MycjOW

    Чому в грі з клавіші Р не запускається адмінка?
  22. MycjOW

    Відіслав скріни
  23. MycjOW

    Нічого не дає те саме.
  24. MycjOW

    Зайшов, у файлі прописав те, що треба Нічого не дало
  25. MycjOW

    "Установите секрентий ключ (инфа в веб-панели)