NEKROMORF

Пользователь
  • Публикации

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

О NEKROMORF

  • Рядовой
  1. NEKROMORF

    Ясно тепер що нічого невийде :( . Спасіба за відповідь SCAR тепер хоть буду знать, ато сам начав експерементіровать й пришлось кс перевстанавлювать :lol3:
  2. Counter-Strike Source Steam я хотів би трохи урізноманітнити кс і замінити звичні фрази ботів й радіо команди на власні, та на жаль не можу знайти теки з цими звукамию. В інтернеті я дізнався що це теки radio і botале але це в пірацькій кс а де вони в ліцезійній кс, не можу їх знайти піткажіть будь ласка де вони знаходяться. заздалегідь дякую Вам за допомогу.
  3. В мене таке питання чому сервер BCM 2 не обновляється до останньої версії? Бо не так багато хороших серверів де немає чітерів і іграки адикватні)). Якщо можете відпишіться зарані дякую.
  4. Спасіб що відгукнулись :) я посоветував другу перевстановить кс соурс і тепер все нормально й він беспроблем заходе на ваш сервер :dirol: так що всім пасіб проблема вирішена.
  5. Мій коріш недавно почав грать в кс і попросив посоветувать йому нормальний сервер. Я зразу придложив Ваш сервер, але при підключенні йому видає соопщеніє що він забанин хотя він ніколи тут не грав та взагалі не дуж давно начав грать. Нік його Nomad Айпі динамічний. Знаю що адміни адикватні і в усьому розбируться, якщо людина ніколи неграла на сервері то за що йому бан.
  6. Якщо мене оскорбили то чому цього іграка не банять? Він оскорбив мене по мікрофону то адмін не одреагірував (вожливо це через те що ми обоє були мертві) а вмене мікро неробив і я одписався вже після цього, а знакомих нікого не було в моїй команді щоб пітвердили мої слова то що тепер постоянно демки писать як граю і хто що каже? А що до матів це ж аж коли було шість місяців якшо небільше. 1.Раз я правила непрочитав тут винний. 2.Раз оставшись последнім в команді убив чотерьох контрів і розмінірував бомбу і нарадостях сказав лишне :lol3: ским небува? Нік NEKROMORF
  7. NEKROMORF

    1.NEKROMORF 2.STEAM_93.180.236.158 3.БАН за те що мене обізвали назвали (<цензура>) бо одного я зміг убить а другого не, я написав убийся тварь і мене забанили а його ні я впринципі і згідний з діями адміна погаречився мальохо але якби його забанили за оскарблнгіє я б нічого і несказав :( . Це недуж чесно, а так він же перший почав і я думаю слухать як хтось оскарбляє тебе ніхто небуде. 4.Один нормальний сервер і таке тобі. 5.BCM #2
  8. NEKROMORF

    Нік NEKROMORF айпі 130.180.215.125 гравець моєї команди (нуб) пару раз стриляв у мене спіціально чи не хтозна, і раз убив я назвав його мудаком і за це мене забанили?!! Це його дожні були банить у ВАС же в правилах сказано за убивство ігрока своєї команди БАН! Сервер ВСМ класік №1 адмін Cremator