11 сентября, 2017 This is General SAMI_SAA speaking, We are looking for brave soldiers to attend the battlefield with us, if u play BATTLEFIELD 4 OR 3 ON PLAYSTATION 3 LET ME KNOW. ENROLLMENT CONDITIONS: BE HIGHER THAN LEVEL 100 BE SKILLFUL BE HELPFUL BE ABLE TO UNDERSTAND,PREFORM, AND SUGGEST COMPLEX TACTICS IF YOU THINK YOU ACQUIRE ALL THESE CONDITIONS AND YOU CAN HANDEL THE REAL BATTLEFIELD MESSAGE ME AND ILL REPLY WITH FURTHER INTEL. WE ACCEPT ANYONE WHO FITS THE REQUIREMENTS. IF YOU THINK COUNTER-STRIKE IS THE REAL DEAL... THEN YOU WILL WET YOUR PANTS IN OUR WARS. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 Orlovsky Левую кнопку мышки зажми и выдели ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 1 minute ago, Lexx said: Orlovsky Left-click the mouse and highlight) SMART GUY Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 Lexx Спасибо, а то выглядит как топ - секрет правительства Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 Orlovsky OH TRUST ME BROTHER, IT IS MORE THAN THAT Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 1 minute ago, Orlovsky said: Everything, he pisses me off BET YOU CANT SAY THAT TO MY FACE SOLDIER Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 SAMI_SAA I would download, but only if the servers are PlayBCM Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 1 minute ago, Orlovsky said: SAMI_SAA I would download, but only if the servers are PlayBCM ITS ON PLAYSTATION 3, NOT COMPUTER, AND THERE ARE NO BCM SERVERS WHICH FORCES YOU TO PLAY LIKE A MAN, WITHOUT VIP POWERS THAT ARE UNFAIR. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 Just now, Orlovsky said: THANKS FOR DOWNLOADING... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 22 минуты назад, SAMI_SAA сказал: VIRUS.bat Это кто 4 минуты назад уже его проверял?))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 2 minutes ago, Lexx said: This is who 4 minutes ago already checked it?))) what? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 Lexx Так можно качать? Надо тыкать палкой? А то мой старик вирус не переживёт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 2 minutes ago, Orlovsky said: Lexx So you can swing? Need to poke a stick? And then my old man will not survive the virus did u just call me old guy? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
11 сентября, 2017 SAMI_SAA I did not call you old, I so called my computer Поделиться сообщением Ссылка на сообщение