Kafor

Пользователь
  • Публикации

    78
  • Зарегистрирован

  • Посещение

О Kafor

  • Младший капрал
  1. Смисл йому IP мінять, якшо бан на 12 часов. Це БОБ тіки класного ігрока потірять і всьо абзац. Я блін вообще фігєю.
  2. Kafor

    А тошо ти ігроков валих :censored: знає от куда справідліво? І прошу тємку неприкривать покашо, а дать отвєт будуть лі прийняті мєри!
  3. Kafor

    Правильно забанив! Бо вже :censored: запарили :censored: а адміністрації на це все :censored: ! Прийміть мєри по поводу лазінья на тєкстури!
  4. Kafor

    Ти забув про 2 вєщі! 1.Можна дєлать більше 1500 помоіму 2499. 2.Шлєм прєвосходства! + враг тоже не буде стоять і дивится на тебе.
  5. Kafor

    Не вбєш з 1 раза ти ніколи! Повірь мені!
  6. Kafor

    Не спорю но Боб понімаєш як я писав то всім було по......... ! Хотя я просив буліта убрать він написав шо ніфіга робить НЕ буде. І на даний момєнт нема постоянной карти і таких тєкстур! Цей баг і щас є ! І Буліт про нього знає но фіг його убере! І єслі нада то хай мене накажуть на 1-3 дня мені якто всьоровно но хай всьотакі правило добавлять!
  7. Kafor

    Є невелика пропозиція додати в правила покарання (хочаб простий кік) за те що гравець ціленапрямлено лазить на тєкстури й мішає цим самим гральному процесу! :diablo:
  8. Kafor

    Карта одна, лады! Смесь 1 и 4 серверов , это крутто. И тут пострелятся можно в доваль, просто вам надо попробовать. Цель, не бессмысленное седение на одном месте,как сейчас происходит, а отбится или завоевать точку закладки бомбы. Что даст автоматическое смена команд, не всем охота играть 50 уровней за одну команду, а так автоматическая смена через определленное колличество раундов. А перезайти нельзя? +если тебе ненравится седение на одном месте то представь себе что будет например на Италии.
  9. Лічно для тебе повторюсь шо це тільки для тих хто хоче гулять ІМІННО на 4м сєрвах
  10. Я й некажу вертатся на піратку я кажу погулять на ній пару днів поки обнова не вийде а потом її можна просто удалить. Й це тіки для тих кому нравятся імінно 4м сєрви а не всі остальні*
  11. А Стим купить не судьба? Обоснуй нашо мені стім на даний момєнт? Шоб як грозний погулять немогти?
  12. От омги я всього лише сказав шо якшо хочется погулять на 4м сєрвах то можна й пару днів на піраткі посидіть!
  13. А піратку скачать не судьба?