Cawok78

Пользователь
  • Публикации

    29
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные пользователем Cawok78


  1. MycjOW Чувак, не позорься))) Тобі зробили зауваження, і замість того, щоб впиратися, візьми зауваження до роздумів, зроби висновки і тоді ти зможеш бути адміном. 

     

    PS. Якщо чесно то мені також деколи хочеться того лохматого забанити :rofl2:


  2. Mr_NoControL 1) Як би бан був неправильний то адмін зловила б попередження від ГА. Так як попередження на бан не було то значить бан в межах правил.  2) Якщо кожен в грі буде виясняти в адміна про покарання чи критикувати його - то в чаті настане срач. Щоб цього не було на сайті спеціально створена відповідна гілка. І якщо адмін неправий - то отримає покарання. 

    На мою думку все норм і я б поступив так само. 


  3. bullet28 Здоров. Розглянь, будь ласка,  можливість добавити в арену ще 1-2 карти. Однією з карт пропоную pool_day, щоб врівноважити серв з 2 АВП картами і однією де є вся зброя.

    Дякую. 

    PS. Прошу підтримати хто любить грати на Арені.


  4. 9 минут назад, p5ych0 сказал:

    Черный Кот =^-_-^=  а микрофоном я чаще не пользуюсь, чем пользуюсь. и насчет палки, у нас как бы всегда были договоренности ими не пользоваться на 2000. так что моя реакция, хоть и груба, но вполне объяснима

    Cawok78 після тебе складається враження, що "слуги народу" захопили навіть сервера КС ))))

    Ти і тут вирішив похаміти? Про що ти говориш? Ти хам і шукаєш собі виправдання + брехло. Так що сиди і чекай рішення ГА.